Repositorio Institucional IESTPFFAA
  • Contact Us
    • español
    • English
  • English 
    • español
    • English
  • Login
Search 
  •   DSpace Home - IESTPFFAA
  • Trabajos de Aplicación Profesional
  • Industrias Alimentarias
  • Search
  •   DSpace Home - IESTPFFAA
  • Trabajos de Aplicación Profesional
  • Industrias Alimentarias
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-1 of 1

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Elaboración de una bebida pasteurizada tipo néctar a base de zanahoria (Daucus Carota) y maracuyá (Passiflora Edulis) 

Asencios Eustaquio, Melania Maritza; Quintanilla Coras, Noemí Cinthia (Instituto de Educación Superior Tecnológico Público "De Las Fuerzas Armadas", 2020)
Se desarrolló y evaluó una bebida pasteurizada tipo néctar a base de zanahoria (Daucus carota) y maracuyá (Passiflora edulis) para lo cual se hizo una formulación teórica basada en la composición de las materias primas, ...

Repositorio Institucional del IESTPFFAA
Contacto: repositorio@iestpffaa.edu.pe
Contact Us | Send Feedback
IESTPFFAA
IESTPFFAA
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Discover

AuthorAsencios Eustaquio, Melania Maritza (1)Quintanilla Coras, Noemí Cinthia (1)SubjectAzúcares (1)http://purl.org/pe-repo/ocde/ford#2.11.04 (1)Maracuyá (1)
Néctar (1)
Obesidad (1)Zanahoria (1)... View MoreDate Issued2020 (1)Has File(s)Yes (1)

Repositorio Institucional del IESTPFFAA
Contacto: repositorio@iestpffaa.edu.pe
Contact Us | Send Feedback
IESTPFFAA
IESTPFFAA