Repositorio Institucional IESTPFFAA
  • Contact Us
    • español
    • English
  • English 
    • español
    • English
  • Login
Search 
  •   DSpace Home - IESTPFFAA
  • Trabajos de Aplicación Profesional
  • Industrias Alimentarias
  • Search
  •   DSpace Home - IESTPFFAA
  • Trabajos de Aplicación Profesional
  • Industrias Alimentarias
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-1 of 1

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Elaboración de yogurt natural parcialmente descremado con adición de colágeno y endulzado con estevia (stevia rebaudiana) 

Coronado Ramírez Lucho; De La Cruz Yaya Víctor Eduardo; Merino Ogoña Félix Bladimir (2020-01-01)
Debido tanto a la enorme cantidad de alimentos ultra procesados en el mercado los cuales son los responsables de ocasionar desórdenes alimenticios y a la creciente demanda de productos saludables y bajos en calorías, nos ...

Repositorio Institucional del IESTPFFAA
Contacto: repositorio@iestpffaa.edu.pe
Contact Us | Send Feedback
IESTPFFAA
IESTPFFAA
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Discover

AuthorCoronado Ramírez Lucho (1)
De La Cruz Yaya Víctor Eduardo (1)
Merino Ogoña Félix Bladimir (1)Subjecthttp://purl.org/pe-repo/ocde/ford#2.04.00 (1)Industrias Alimentarias (1)... View MoreDate Issued2020 (1)Has File(s)Yes (1)

Repositorio Institucional del IESTPFFAA
Contacto: repositorio@iestpffaa.edu.pe
Contact Us | Send Feedback
IESTPFFAA
IESTPFFAA